Prima candidatură la liberali! Alexandru Dănăilă: ”PNL Brăila merită șansa să își desemneze candidații la Brăila”

Fost lider al liberalilor brăileni, Alexandru Dănăilă s-a înscris în cursa pentru alegerile parlamentare. Dănăilă a fost unul din liderii asumați de PNL Brăila, care a dus timp de 4 ani singura opoziție la guvernarea locală, alături de o echipă care părea unită.

Alegerile locale au demonstrat însă că PNL a repetat greșelile din 2016. O a doua șansă li se ivește acum liberalilor, când au ocazia să-și desemneze, fără nicio impunere de la centru, lista de candidați pentru alegerile parlamentare. Prima candidatura a venit din partea lui Alexandru Dănăilă.

M-am înscris în cursa internă pentru un loc pe liste la alegerile parlamentare și sper ca, în final, lista să cuprindă o echipă de liberali pentru care pot garanta, oameni care să reprezinte interesele alegătorilor brăileni în Parlament. Fiindcă PNL Brăila merită șansa să își desemneze candidații la Brăila. Sunt sigur că și conducerea centrală a partidului înțelege că este important ca pe lista finală să se regăsească oameni care candidează în baza unor realități pe care le cunosc liberalii brăileni alături de toți cetățenii orașului și județului Brăila.

Am discutat cu mulți dintre colegii de partid și m-au asigurat că dincolo de perioada dificilă pe care o traversăm, rămânem o echipă. Ne vom susține reciproc necondiționat și asta ne va ajuta să obținem rezultate mai bune la alegerile parlamentare”, a declarat liberalul Alexandru Dănăilă.

Reamintim faptul că actualul președinte interimar, Cătălin Boboc, a declarat că nu va candida la alegerile parlamentare, deși în urmă cu câteva zile, același Cătălin Boboc spunea că nu este interesat să preia conducerea organizației PNL Brăila.

Este bine știut faptul că, în cadrul organizațiilor politice din țară, lista de candidați la alegerile parlamentare este deschisă de președintele filialei. Liberalii brăileni au acum ocazia să demonstreze că există în partid și alți membri, înafară de Boboc, poate mai bine pregătiți și mai îndrăgiți de electoratul brăilean, care să le ridice lista.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry