Primar de 5 stele! Coman Stanca, primarul comunei Vădeni, a fost premiată la ACoR!

Primar de 5 stele! Coman Stanca, primarul comunei Vădeni, a fost premiată la ACoR!

 

 

Marți, 18 februarie 2020, în cadrul Adunării generale a ACoR a avut loc secțiunea dedicată evidențierii persoanelor cu activitate îndelungată în domeniul administrației publice locale din România și Republica Moldova.

În cadrul evenimentului, o secţiune a fost dedicată evidențierii persoanelor cu activitate îndelungată în domeniul administrației publice locale din Republica Moldova și din România. De exemplu, au fost conferite mai multe diplome şi trofee primarilor  cu cel puţin 3 mandate la conducerea comunelor.

S-au împlinit 20 de ani de când comuna Vădeni este condusă cu ‘mână de fier’ de către primarul Coman Stanca.

Pentru efortul deosebit pe care l-am depus în această comunitate, împreună cu Consiliul Local, un consiliu transparent și bine echilibrat în adoptarea hotărârilor de CL, a fost o mândrie pentru mine – și vreau să vă spun că această comunitate este familia mea – să fiu premiată, la București, din partea Asociației Comunelor din România, de către domnul președinte Emil Drăghici”, a declarat primarul comunei Vădeni, Coman Stanca.

Într-o postare pe Facebook, primarul a ținut un scurs discurt despre distincția primită, mulțumindu-le și dedicând premiul tuturor locuitorilor comunei pe care o păstorește.

Mă simt mândră! Mă mândresc cu comunitatea pe care o păstoresc și cu oamenii din această comunitate: oameni harnici, oameni devotați lor, gospodari și curați la suflet”, spune primarul comunei Vădeni, Coman Stanca.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry