Primarul din Bertești, Costel Capbun: ”Domnule președinte a fost o onoare pentru mine să mă primiți în birou, înainte nu aveam voie!”

Primarul din Bertești, Costel Capbun: ”Domnule președinte a fost o onoare pentru mine să mă primiți în birou, înainte nu aveam voie!”

 

 

Declarații șocante ale primarilor prezenți azi la ședință, în cadrul Consiliului Județean. Costel Capbun(PNL), primar al comunei Bertești a relatat din experiențele pe care le-a trăit în administrațiile trecute.

Domnule președinte, pe mine m-ați primit în birou și a fost o onoare pentru mine. Înainte nu aveam voie. Le aduceam voturi pentru USL și după două luni mă dădea afară din birou(n.r. președintele CJ Gheorghe Bunea Stancu) că de ce am comentat la nu știu ce. Ăsta este adevărul, nu că vă perii. Am discutat, chiar dacă au fost și discuții în contradictoriu, le-am rezolvat.

8 miliarde pentru comuna Bertești au intrat datorită Consiliului Județean. Din 2016 sunt 15 miliarde care au intrat în comună, în condițiile în care comuna mea nu are decât 6 miliarde venituri proprii. Nu pot să mă dezvolt și nu e vina mea că m-am născut la marginea județului.

Dacă nu era Consiliul Județean eram terminați. Nu aveam ce să fac. Stăteam, luam salariul de primar – că dacă fac ceva, sau nu fac nimic, tot același salariu îl iau. Poate iau mai puține înjurături de la oameni că mai comentează unii, dar asta este, așa este lumea. Eu sunt mulțumit de ceea ce ați făcut”, a declarat Costel Capbun(PNL), primar al comunei Bertești.

 

 

Președintele le-a dat ocazia primarilor să spună dacă au fost nemulțumiți în vreun fel de relația pe care o au cu Consiliul Județean. Iulian Chiriac le-a mulțumit acestora pentru colaborarea pe care au avut-o în ceea ce privește implementarea PNDL-urilor și i-a asigurat de o deschidere la fel de bună în viitor.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry