Proiecte de dezvoltare pentru comuna Măxineni! Postolache Ionuț Daniel – varianta propusă de USR-PLUS!

Postolache Ionuț Daniel este viceprimarul comunei Măxineni, medic veterinar și unul din antreprenorii care s-a implicat constant în dezvoltarea comunității din Măxineni.

Ultimii doi ani, în care a fost viceprimar al comunei, l-au ajutat pe Ionuț Postolache să se familiarizeze cu administrația publică și să înțeleagă mai bine cum funcționează organismele care ajută la creșterea nivelului de trai a fiecărei comunități, în parte.

Împreună cu echipa de consilieri, Postolache Ionuț Daniel și-a propus să abordeze cu prioritate câteva probleme stringente ale comunei Măxineni.

”Din punct de vedere administrativ, ne dorim înfiintarea unui birou în cadrul primăriei pentru accesarea de foduri europene atât pentru instituție cât și pentru populație;

Asfaltarea tuturor drumurilor din satele comunei Măxineni- Latinu, Corbu Vechi, Corbu Nou, și a drumului comunal Voinești;

Implementarea proiectului de Master Plan de alimentare cu apă potabilă  a tuturor satelor comunei;

Implementarea proiectului de aducțiune a gazelor naturale;

Crearea de oportunități pentru mediul privat pentru creșterea numărului locurilor de muncă;

Consolidarea digului de apărare din satul Corbu Vechi.

În domeniul sănătății, vom face demersurile necesare pentru înființarea unui centru de permanență medicală care să funcționeze în regim de gardă și să asigure accesul non-stop al populației.

De asemenea, ne dorim înființarea unei clase de învățământ profesional în sistemul DUAL cu profilul ”mecanic agricol” pentru satisfacerea cererii de pe piața muncii din zona noastră și acordarea de burse școlare copiilor din familii nevoiașe pentru scăderea abandonului școlar  și stimularea performanței școlare. Vom ține cont de situația actuală și vom dota școlile cu toate materiale necesare desfășurării activității școlare în pandemie.

Comuna Măxineni se confruntă și cu probleme de mediu pentru care ne-am fixat următoarele obiective: amenajarea unor platforme pentru gunoiul de grajd și resturi vegetale și igienizarea/ amenajarea spațiilor verzi din comună cu costuri minime.

Pentru stoparea furturilor din gospodării ne propunem înființarea unui sediu al jandarmeriei în comuna Măxineni.

Conștienți de faptul că toate satele componente ale comunei noastre suferă de o îmbătrânire accentuată a populației, vom sprijini toți tinerii care vor să rămână acasă să dobândească loturi intravilane în vederea construcției unei locuințe.

Toate aceste proiecte de suflet ale mele sunt rezultatul deselor convorbiri cu cetățenii comunei noastre care și-au deschis sufletul către mine și mi-au acordat încrederea lor. Pentru acest lucru trebuie să vă mulțumesc și pe această cale și să vă asigur că veți avea în mine, întotdeauna, un sprijin real”, spune Postolache Ionuț Daniel, candidatul USR-PLUS la Primăria comunei Măxineni.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry