Propunerea PNL pentru locul 1 la Camera Deputaților: Alexandru Popa a atras 12 milioane de euro fonduri europene!

Președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, a prezentat astăzi candidații PNL la alegerile parlamentare. Pe primul loc la Camera Deputaților este Alexandru Popa, în vârstă de 30 de ani, de profesie inginer agronom și consilier județean ales.

Printre altele, Alexandru Popa s-a remarcat prin atragerea de fonduri europene, în valoare totală de 12 milioane de euro.

Am fost mânat să intru în această cursă electorală de pierdicile legislative pe care le-am întâlnit în activitățile curente, pe care le-am desfășurat în cadrul societăților pe care le conduc. Aici vorbim de fondurile europene, de procedura greoaie pe care am întâmpinat-o. Cred că prin experiența pe care am acumulat-o în acest timp scurt, pentru că sunt tânăr, am 30 de ani, pot aduce un plus valoare societății. Întreaga mea activitate a fost bazată, din momentul în care m-am întors de la facultate și am început munca executivă, în agricultură, pe fondurile europene. Am reușit să implementez câteva proiecte și am realizat unde sunt punctele slabe ale României, în accesarea acestor fonduri”, a declarat Alexandru Popa.

Candidații liberali pentru Camera Deputaților sunt Alexandru Popa (1), în vârstă de 30 de ani, de profesie inginer agronom și consilier județean ales, Vasile Varga (2), 65 de ani, jurist și deputat, Antoneta Ioniță (3), 50 de ani, de profesie medic primar medicină general și deputat, Marilena – Emilia Luntraru (4), 55 de ani, professor și deputat, Alexandru Drogeanu(5), 53 de ani, subofițer de Poliție, Ionel Alexandru (6), 48 de ani, inspector SSM și Daniela Cadîr (7), 25 de ani, de profesie educator/învățător și manager de bancă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry