ProRomânia a început să facă ”valuri”! Petrea acuză blaturi între PNL și PSD, iar Răzmeriță spune că PLUS nu va ajunge la guvernarea locală!

ProRomânia a început să facă ”valuri”! Petrea acuză blaturi între PNL și PSD, iar Răzmeriță spune că PLUS nu va ajunge la guvernarea locală!

 

 

Miroase a campanie și între partidele care nu au încă reprezentanți în guvernarea locală. Primul care a dat startul atacurilor a fost coordonatorul Organizației Județene a ProRomânia. Cosmin Răzmeriță spune că liderii USR PLUS din județ au început să agaseze membri ai tuturor formațiunilor politice, încercând să-i atragă cu promisiunea că se vor regăsi pe listele de consilieri, în comunele din care provin. Răzmeriță spune însă că, la o matematică simplă, în urma negocierilor, PLUS nu va avea reprezentanți în consilii.

USR Brăila negociază liste de candidați cu PLUS Brăila la o paritate de 3 la 1, iar cu PNL se negociază o paritate de 2 la 1. Concluzia este următoarea: PRIMUL candidat PLUS se va regăsi pe listă pe poziția 12 – adică NICIODATĂ eligibil! Să nu mai spun că în localitățile din județ, candidații USR-PLUS vor avea maxim, spun asta cu indulgență, 1 consilier. Este doar MATEMATICĂ simplă pe care orice membru PLUS Brăila ar putea să o facă. Bineînțeles, oricând, vă stau la dispoziție cu orice informații doriți, altele decât minciunile cu care vă intoxică liderul dumneavoastră.

În Brăila, USR+ a intrat într-o campanie nebună de ”curtare” a primarilor și viceprimarilor PSD și PNL. Păi bine domnilor, nu erați voi cei care țipau în gura mare că nu primiți în ”secta haștagistă” membri ai partidelor care au fost la guvernare? Partidul curat al domnului Barna este cât se poate de terfelit la acest moment, în municipiul si județul Brăila, iar aceia dintre dumneavoastră, care ați crezut și credeți în principiile USR, sunteți pur și simplu fraieriți de conducerea USR Brăila. Liderul vostru suprem, care nu vă permite niciun fel de prietenie cu colegii de alianță de la PLUS, va avea grijă să nu vă regăsiți pe nicio listă de candidați, indiferent cât de militanți sunt unii dintre dumneavoastră în a apăra niște principii pe care nimeni din conducerea USR nu le respectă! În continuare, dacă aveți nelămuriri despre matematica simplă care arată exact cum NU veți ajunge pe listele de consilieri, la Brăila, vă aștept cu mare drag, să vă explic de ce conducerea USR Braila își bate joc, cu bună știință de dumneavoastră!”, a declarat coordonatorul Organizației Județene a ProRomânia, Cosmin Răzmeriță.

De cealaltă parte, coordonatorul Organizației municipale a ProRomânia acuză ”blaturi” între PNL și PSD. Dorin Petrea consideră că la momentul actual ProRomânia este singurul partid care face opoziție PSD-ului.

În urma blatului dintre PNL și PSD și, în consecință, a faptului că vom avea alegerea primarilor într-un singur tur, orice propunere liberală pentru Brăila este exact ca un “maimuțoi cu pedale”. Dacă am fi avut alegeri în două tururi, primarul PSD ar fi fost istorie. Dar PNL Brăila a facut ce știa mai bine: joc de glezne și non-combat!

Mai mult, din cauza negocierilor defectoase dintre PNL și alianța USR-PLUS, prin care:

– pe orice lista de consilieri locali și județeni, după 2 PNL-isti va fi desemnat unul al alianței,

Dar și din cauza proastei înțelegeri interne:

– la 3 USR-isti, va fi desemnat un candidat PLUS, niciun candidat PLUS nu va putea ieși consilier local și orice localitate din județul Brăila va avea maxim un consilier local USR.

Astfel că voturile alianței USR-PLUS vor ajunge la PNL! Ghinion, cum ar spune cineva cazat la Cotroceni… Organizația PRO România Brăila este singura forță politică locală în măsura să genereze opoziție mamutului nereformat PSD. Suntem PRO Brăila și luptăm pentru reconstrucția și dezvoltarea durabilă a județului nostru!”, a declarat coordonatorul Organizației municipale a ProRomânia, Dorin Petrea.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry