ProRomânia are un nou sediu la Brăila

ProRomânia are un nou sediu la Brăila

 

 

ProRomânia are un nou sediu la Brăila, pe Calea Călărașilor nr.247, lângă McDonald’s, după cum spune chiar coordonatorul filialei județene, Cosmin Răzmeriță.

Invităm toți brăilenii care își doresc să se implice în viața politică, socială și administrativă, să se alăture echipei noastre. PRO România a deschis porțile noului sediu, aflat pe Calea Călărașilor nr 247, etaj 1. Adeziunile se pot înregistra atât la sediul partidului cât și online pe site-ul http://proromania.ro, se arată într-o postare pe Facebook.

Răzmeriță spune că după plecarea europarlamentarului Mihai Tudose și a deputatului Emilia Meiroșu, președintele partidului, Victor Ponta, a fost prezent la Brăila pentru a pune din nou bazele organizației.

În prezent, PRO România adună 859 de membri și peste 1.000 de simpatizanți, în municipiul și județul Brăila. Filiala este condusă de un birou interimar, urmând ca in cel mai scurt timp să numim responsabili pe fiecare structură a partidului.

Președintele PRO România, primul ministru Victor Ponta, oferă o atenție deosebită organizației din Brăila, motiv pentru care, o mare parte din membrii, care au demisionat la sfârșitul anului trecut, au ales să revină alături de noi. Așteptăm, în continuare, fiecare brăilean să ne treacă pragul, să fie alături de noi, astfel încât filiala de la Brăila să-și mențină poziția pe primele trei locuri, pe țară, în opțiunile electoratului, spune Răzmeriță.

Deși a fost prezent la Brăila în mai multe rânduri, Ponta nu a dorit să se întâlnească oficial cu jurnaliștii, sau poate că timpul nu i-a permis. Noi suntem răbdători, avem două campanii în față și cu siguranță ne vom și vedea!

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry