ProRomânia are un nou șef, la Brăila!

ProRomânia are un nou șef, la Brăila!

 

 

După demisia în bloc a membrilor ProRomânia, câțiva dintre aceștia s-au găsit în postura de a alege între două extreme: un partid de dreapta – PNL, sau un partid de stânga – PSD. O mică parte au considerat însă că ProRomânia merită salvat și s-au întors să reconstruiască partidul lui Victor Ponta.

Așa a ajuns Cosmin Răzmeriță, propus inițial pentru șefia organizației de tineret, să conducă organizația județeană.

Răzmeriță s-a implicat în numeroase formațiuni politice: PIN, UNPR – unde a fost ales consilier județean, PSD și în final ProRomânia.

La recomandarea domnului senator Nicu Marin, am fost numit de către domnul preşedinte Victor Ponta, coordonator al filialei Brăila. Eu doresc să continui munca începută la Pro România”, spune Răzmeriță.

Ținând cont de faptul că în 2020 urmează două examene electorale decisive pentru formațiunea condusă de Victor Ponta, Răzmeriță și-a asumat o mare răspundere în încercarea de a lua de la zero o organizație care a scos procente surprinzătoare la alegerile din 2019. Noua conducere a ProRomânia va fi nevoită să scoată un scor cel puțin la fel de bun, ca până acum, fără Mihai Tudose și Emilia Meiroșu.

Regret ca m-am lasat manipulat și am demisionat, însă lucrurile au revenit la normal atât pentru mine cât și pentru alte cateva zeci de membri care s-au reînscris în partid”, spune Răzmeriță pe Facebook.

Întrebare: Cum va conduce tânărul o organizație județeană în condițiile în care a declarat că este o persoană care poate fi manipulată foarte ușor, până la demisie?

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry