Protestatarii gălățeni în așteptarea lui Dragnea: ”Galațiul nu e moșia hoților PSD-iști!”

Protestatarii gălățeni în așteptarea lui Dragnea: ”Galațiul nu e moșia hoților PSD-iști!”

Gălățenii pregătesc mâine o contramanifestație și promit că ”o să fie ca la Iași”!

 

 

După ce s-a fofilat la Brăila, cu dureri de spate, Liviu Dragnea speră ca ”popularitatea” lui Dan Nica să-l salveze mâine, la Galați.

Surse din PSD spun că social-democrații mizează pe participarea a 30.000 de persoane.

Conform site-ului nepasadegalati.ro, instituțiile din subordinea Consiliului Județean Galați, condus de Costel Fotea, și cele din subordinea primarului Ionuț Pucheanu fac presiuni asupra angajaților să se prezinte, sâmbătă dimineața, la mitingul PSD de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Potrivit paginii de Facebook Galațiul Nostru, toți membrii PSD Galați au fost sunați și rugați să fie prezenți, iar în Tecuci, toți directorii societăților și instituțiilor ce țin de primărie au fost puși să trimită salariații la miting. În același timp, societatea civilă se mobilizează pentru organizarea unei contramanifestații ”Marș din orașul nostru”.

Groparul țării vine în vizită la groparii orașului. Lingăii locali ai președintelui penal PSD sunt așteptați în fața Casei de Cultură a Sindicatelor sâmbătă de la ora 11.00. Dan Nica vrea să îi mulțumească lui Dragnea că l-a pus pe locurile eligibile la europarlamentare și că va mai încasa încă 1 milion de euro în următorii 5 ani de la PE. Și s-a gândit să  pună de o chermeză electorală.

Dacă vor bâlci, bâlci să fie! O să fim și noi acolo. Ar fi chiar păcat să să îi lăsăm singuri. O să ne spunem durerea, o să ne vărsăm năduful, o să strigăm și o să dovedim că Galațiul nu e moșia hoților PSDiști.

Nu incităm la scandal, dar nu putem sta cu mâinile în sân. Hoții nu sunt bineveniți la noi în oraș. O să fie ca la Iași!”, au transmis gălățenii.

Protestatarii din Brăila s-au organizat pe rețelele de socializare și vor fi alături de gălățeni. Sute de tineri din Brăila vor merge mâine în orașul vecin pentru a protesta față de Guvernul PSD și liderul partidului, Liviu Dragnea.

PSD a strâns joi la mitingul din Iași circa 15.000 de simpatizanți, veniți cu autocarele în capitala istorică a Moldovei, într-o piață care a fost înconjurată de câteva mii de protestatari anti-PSD – numiți de Liviu Dragnea „derbedei” – și care au scandat ore în șir deja celebrul „PSD, ciuma roșie”.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry