PSD Brăila a donat echipamente, medicale și de dezinfectare, pentru secțiile de boli infecțioase, ATI și spitalului din Făurei!

În total, șapte tuneluri de dezinfectare și șase injectomate necesare menținerii funcțiilor vitale ale pacienților, au fost donate către Spitalul Județean din Brăila, dar și către spitalul din Făurei.

În vederea reducerii pe cât posibil a riscului de infectare cu noul coronavirus, liderii Organizației Județene Brăila a Partidului Social Democrat au sprijinit Spitalul Județean de Urgență Brăila cu 6 tuneluri de dezinfectare pentru secțiile de boli infecțioase și ATI.

Deasemenea, ieri 12.05.2020, au fost donate către secția ATI un număr de 6 injectomate necesare menținerii funcțiilor vitale ale pacienților. În zilele următoare va fi montat un tunel de dezinfectare și la Spitalul Făurei.

În acest context apreciem efortul medicilor și al întregului personal medical în prevenția și combaterea pandemiei și le suntem alături fiind convinși că împreună vom reuși.

Facem tot ce putem ca totul să fie bine”, se arată într-un comunicat semnat de conducerea Partidului Social Democrat.

Printre cei care au donat fondurile necesare achiziționării acestor produse se numără: Mihai Tudose, Marian Dragomir, Iulian Chiriac, Nicu Niță, Mircea Florin, Ion Rotaru, Ionel Epureanu, Alexandru Jantea și Doinița Ciocan.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry