PSD Brăila are pregătită lista candidaților la Camera Deputaților! Mircea Florin, Nicu Niță și George Paladi ocupă locuri eligibile!

Partidul Social Democrat s-a mobilizat într-un timp foarte scurt pentru a demara precampania alegerilor parlamentare. Organizațiile din Brăila au ales prin vot candidații pe care îi vor arunca în cursa electorală.

Lista social-democraților propuși pentru Camera Deputaților este deschisă de deputatul Mircea Florin, ajuns în Parlament după ce Mihai Tudose a câștiat fotoliul de europarlamentar, anul trecut.

Locul doi pe listă este ocupat de deputatul Nicu Niță, membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice. Niță a avut 148 de propuneri legislative dintre care 61 au fost promulgate, devenind legi.

Pe poziția trei, eligibilă, dacă ne uităm la rezultatele electorale ale PSD-ului, este fostul prefect al județului Brăila, George Paladi. În vârstă de 41 de ani, Paladi este de profesie inginer și a fost ales consilier județean pe listele PSD la alegerile locale de luna trecută.

Lista este completată de președintele HC Dunărea Brăila – avocat George Caranica – și primarul comunei Movila Miresii, Dumitru Panțuru.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry