PSD Brăila îl susține pe condamnatul, în primă instanță, Liviu Dragnea, în cursa pentru Cotroceni!

PSD Brăila îl susține pe condamnatul, în primă instanță, Liviu Dragnea, în cursa pentru Cotroceni!

 

 

Președintele PSD Ion Rotaru a fost depășit de situație astăzi, în cadrul conferinței de presă, luată cu asalt de încă președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu. În ciuda faptului că jurnaliștii prezenți i-au cerut de câteva ori lui Rotaru să-l stăpânescă pe invitatul lui, președintele PSD nu a avut nicio șansă în fața pornirilor și atacurilor țărănistului.

Spre finalul unei ore de predare a socialismului, în care ni s-a povestit despre cât de răi sunt protestatarii și mai ales jurnaliștii care ”scriu, și scriu, luni de zile”, Rotaru a găsit un răgaz pentru a răspunde întrebărilor.

 

 

Astfel, Ion Rotaru, președintele PSD Brăila, a declarat cu toată convingerea că îl va susține pe Liviu Dragnea la alegerile prezidențiale, dacă acesta își va anunța candidatura.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu, în primă instanță. Procesul a continuat iar sentința definitivă va fi dată pe data de 27 mai, la numai o zi după referendum și alegeri europarlamentare.

Cu toate astea și în ciuda condamnărilor, președintele PSD Brăila, Ion Rotaru, ne spune cu nonșalanță că organizația pe care o conduce, va susține un condamnat penal la președinția României.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry