PSD Brăila nu a scăpat de interimat! Rotaru – președinte până la alegeri!

PSD Brăila nu a scăpat de interimat! Rotaru – președinte până la alegeri!

 

 

Senatorul Ion Rotaru a preluat începând de duminică președinția interimară a PSD Brăila. Decizia a fost luată în Comitetul Executiv al PSD de duminică, 3 februarie.

Senatorul Ion Rotaru a mai fost interimar la PSD Brăila până în septembrie anul trecut, când social-democrații brăileni l-au votat în unanimitate pe Mihai Tudose ca președinte. În urma demisiei din PSD a fostului premier, funcția de președinte a rămas vacantă. Timp de o săptămână conducerea interimară a filialei Brăila a fost preluată de președintele executiv Aurel Gabriel Simionescu.

Ion Rotaru a deținut în ultimele luni funcția de secretar general al PSD Brăila în perioada în care Mihai Tudose a fost președinte.

Conducerea centrală a PSD a decis ca în perioada 15 februarie – 15 martie 2019 să fie organizate alegeri în cadrul tuturor celor 11 organizații unde sunt președinți interimari, printre acestea aflându-se și filiala brăileană.

Principalii lideri ai PSD Brăila își doresc ca alegerile interne să fie făcute cât mai repede, poate chiar la sfârșitul acestei săptămâni.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry