PSD Brăila ține ”pe tușă” 150 de susținători și un deputat!

PSD Brăila ține ”pe tușă” 150 de susținători și un deputat!

 

 

Nici până la momentul actual, PSD Brăila nu a luat act de adeziunea celor 150 de membri ai PRO România, care au demisionat odată cu Mihai Tudose și Emilia Meiroșu, pentru a se întoarce ”acasă”.

Dacă în ceea ce privește câștigarea alegerilor locale, PSD se vede deja învăngător la Brăila, în condițiile în care opoziția încă nu a prezentat contracandidații, social-democrații par să nu țină cont de faptul că urmează și alegeri parlamentare, cel mai probabil anticipate.

Mă bucură faptul că ”la centru” PSD a început o mică curățenie în pratid, însă cum rămâne cu organizațiile județene, care sunt de altfel motoarele din spatele campaniilor electorale și pepinierele din care vor răsări viitorii parlamentari.

Eu asemenea președintelui PSD Marcel Ciolacu și a majorității membrilor și electoratului PSD, împărtășesc mare parte din punctele expuse în analiza făcută de președintele interimar al Consiliului Național, Ionuț Vulpescu.

Eu și încă 150 de oameni, din rândul celor 1000 de demisionari, am hotărât să ne înscriem, pe 20 decembrie 2019, în PSD Brăila, tocmai pentru că o parte din greșelile enumerate de senatorul Ionuț Vulpescu au fost recunoscute la nivelul partidului. O delegație a depus adeziunile la PSD Brăila, ținând cont de invitația publică a președintelui organizației, senator Ion Rotaru si a mesajelor de unitate a oamenilor de stânga, venite din partea președintelui PSD Marcel Ciolacu.

Am ințeles că în cursul săptămânii viitoare se va definitiva dacă eu, împreună cu cei care și au exprimat acordul scris de a se alătura celor care au înțeles că România are nevoie de un partid de stânga puternic, deschis și dinamic, vom fi primiți în PSD Brăila”, a declarat deputatul Emilia Meiroșu.

PSD Brăila riscă să piardă un deputat tânăr, care a avut curaj să spună stop atunci când politicile duse de Dragnea și Dăncilă s-au dovedit a fi otrăvitoare pentru întregul popor, din cauza unor orgolii nemăsurate a unor parlamentari trecuți de mult de a doua tinerețe? Parlamentari pe care sigur o să-i vedem și anul ăsta pe liste?

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry