PSD-iștii spun că brăilenii vor taxa, la urne, circul din Consiliul Județean

PSD-iștii spun că brăilenii vor taxa, la urne, circul din Consiliul Județean

 

 

Fostul primar al municipiului Brăila, Aurel Simionescu, consideră că ”circul” pe care îl fac astăzi unii consilieri, în cadrul ședințelor de Consiliu Județean, va fi taxat de către electorat, la urne.

Eu cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă grijă de modul în care poartă discuțiile cu colegii din acel forum deliberativ, pentru că, la un moment dat, se naște o reacție în care eu zic ceva, dumneavoastră ziceți altceva de două ori, eu zic de patru ori și la un moment dat uităm de unde am pornit(…)”, a declarat Simionescu.

 

 

 

În ultima conferință de presă, prefectul Cătălin Boboc a spus că va ține un discurs la începutul viitoarei ședințe de Consiliu Județean, întrebat fiind de felul în care decurg acum discuțiile pe proiecte, între consilieri.

Eu cred că nici domnul prefect nu o să poată să-i țină în frâu, atât timp cât, aceleași personaje, de trei ani și jumătate fac discuții în plenul Consiliului Județean. Nu aș vrea să generalizez, dar sunt colegi de la PNL care discută frumos, pe proiecte, propun amendamente, le votăm – ăsta este jocul democrației prin majoritate și minoritate(…) Ducând discursul acolo unde l-ați auzit și dumneavoastră, cu injurii și cuvinte foarte obscene, s-a ajuns foarte rău”, spune președintele CJ, Iulian Chiriac.

În urma materialelor apărute în presa locală, în care au fost prezentate imagini din cadul ședințelor de Consiliu Județean, tot mai mulți brăileni și-au manifestat nemulțumirea față de circul pus în scenă de cei aleși să le reprezinte interesele.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry