Rareș Bogdan, avertizează: ”PSD pregătește cea mai mare fraudă electorală!”

Rareș Bogdan, avertizează: ”PSD pregătește cea mai mare fraudă electorală!”

 

 

Fostul realizator TV, Rareş Bogdan, și candidat, care deschide lista PNL la europarlamentare, a declarat joi, la Brăila, çă liberalii nu trebuie să se bucure pe 26 mai la ora 21.00, când se închide votarea și se anunță primele rezultate, ci trebuie să fie vigilenți până dimineața următoare pentru că se va încerca fraudarea alegerilor.

Acesta este convins că social-democrații vor recurge chiar și la lucruri mai puțin legale, pentru a-și asigura continuitatea.

 

 

Există toate semnalele, deja există premize clare, există un plan de acțiune, pregăteste cea mai mare fraudă electorală. Este un atac la dreptul la vot al românilor, știu foarte bine că nu mai pot câștiga alegerile, știu foarte bine că în acest moment sunt pe locul doi și coboară într-un ritm, cum nu și-au putut închipui nici cei mai pesimiști dintre ei, în urmă cu doi ani și jumătate(…)

Dacă în urmă cu ani de zile au inventat morții votanți, acum nu știm ce vor inventa, cert este că momentan vor să-l blocheze pe președinte în a susține referendumul, care este o chestiune extrem de gravă(…)”, a declarat Rareș Bogdan, la Brăila.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry