Răzmeriță: ”Pe hârtie avem trei aparate de testare dar, în realitate, nu avem niciunul!”

Răzmeriță: ”Pe hârtie avem trei aparate de testare dar, în realitate, nu avem niciunul!”

 

 

Coordonatorul Organizației Județene a ProRomânia, Cosmin Răzmeriță, a atras atenția autorităților care întârzie achiziția și punerea în funcțiune a aparatelor de testare împotriva noului coronavirus.

Răzmeriță spune că principala preocupare a guvernanților ar trebui să fie testarea cadrelor medicale, după ce, la Brăila, o asistentă a SAJ a fost testată pozitiv.

ȘAH MAT! Județul Brăila pierde lupta cu virusul, COVID19, din cauza incompetenței și nepăsării! Așteptați acreditări si vă acoperiți de hârtii când viața oamenilor este în pericol! Constrângeți oamenii din prima linie și îi aruncați în față, fără niciun fel de protecție, în timp ce echipamentele de protecție și testele sunt blocate la vamă! Pentru ce? Pentru că voi sunteți incompetenți, domnilor guvernanți!

Îmi este foarte clar că, după infectarea unui cadru medical, așa cum s-a întâmplat la Serviciul Județean de Ambulanță, situația se va precipita într-un mod alert în următoarea perioadă, iar județul nostru nu este pregătit să facă față acestei pandemii. Pe hârtie avem trei aparate de testare dar, în realitate, nu avem niciunul!

Dacă vom continua să ne uităm doar pe hârtii și să ignorăm situația reală ne vom trezi alături de Lombardia, numărând sute de suflete pierdute”, a declarat coordonatorul Organizației Județene a ProRomânia, Cosmin Răzmeriță.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry