Se lasă cu vrăji la CJ Brăila! Chiriac, către Nechita: ”Să-mi transmită și mie numărul de telefon al vrajitoarei de la care învață tainele “meseriei” de ghicit în bobi”

Se lasă cu vrăji la CJ Brăila! Chiriac, către Nechita: ”Să-mi transmită și mie numărul de telefon al vrajitoarei de la care învață tainele “meseriei” de ghicit în bobi”

 

 

Circul din ședințele de Consiliu Județean s-a mutat pe rețelele de socializare. Nu este pentru prima dată când consilieri, din tabere diferite, se atacă în mediul online.

De această dată spiritele s-au încins asupra concursului organizat de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor. Consilierul liberal Ovidiu Nechita a postat pe pagina sa:

ÎN ATENȚIA TINERILOR ABSOLVENȚI, pardon, PENSIONARI!!!! De această dată are onoarea “domnul președinte” al CJ BRAILA, să anunțe CÂȘTIGĂTORUL acestui concurs/examen/post! Dacă nu, îl voi anunța tot eu, că doar și cu acest post este aceeași poveste: mănăstire într-un picior, ghici ciuperca ce-i!

P.S. Acest post nu a fost scos la concurs timp de 12 ani! Prietenii știu de ce!”

Președintele Consiliului Județean nu a lăsat să treacă neobservată declarația liberalului și s-a grăbit să-i răspună, în același mod, pe Facebook.

Mă adresez cetățenilor care au văzut postarea stimabilului meu coleg, consilier județean Ovidiu Nechita, întrucât ei merită un răspuns:

Stimați cetățeni, nu-l cunosc personal pe candidatul de la pozitia nr. 3 la funcția de șef serviciu la Direcția Județeană de Evidența a Persoanelor Brăila și nu cunosc niciun candidat la această funcție. Domnul Nechita scrie că de 12 ani acest post nu a fost scos la concurs. Bun. De ce nu l-a scos dânsul la concurs, atunci când a fost vicepreședinte și președinte interimar al Consiliului Județean Brăila? Dacă dl Nechita este de acord, îl aștept mâine la biroul meu, pentru a-l desemna observator la acest concurs.

Totodată, îl rog pe domnul consilier județean, să-mi transmită și mie numărul de telefon al vrăjitoarei de la care învață tainele “meseriei” de ghicit în bobi sau cafea, mă interesează să aflu și eu numerele la 6/49”, a postat președintele Consiliului Județean Brăila.

Înainte de orice altă suspiciune, cei doi aleși locali par să uite constant că această atitudine, de toată jena, nu le face cinste.

Faptul că sunt concursuri câștigate miraculos de personaje cheie nu este un secret, de aceea noi brăilenii ne bazăm pe aleșii care ne reprezintă să facă tot posibilul să sesizeze aceste situații, către organele abilitate.

În trecut, Nechita a fost cel care l-a desemnat pe Adrian Rîndunică, ca fiind câștigător al concursului pentru postul de director la Casa Județeană de Pensii. În ciuda acestui fapt nimeni nu a reclamat corectitudinea examenului sau faptul că fostul director, Sorin Enache, s-a retras pur și simplu din fruntea instituției. Am arătat cu degetul și nimic mai mult! Nimeni nu a prezentat vreo dovadă a ”măsluirii” acestui concurs, nici până în prezent.

Să sperăm că noul Guvern – liberal, va prioritiza modificările legislative care țin de concursurile din administrațiile publice și deconcentrate. Nu o dată s-a discutat despre faptul că aceste concursuri ar trebui să fie organizate de firme externe, specializate în această activitate.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry