Secretarii de stat au avut discursuri diferite la alegeri! Unul realist și echilibrat, altul rupt din filme

Secretarii de stat au avut discursuri diferite la alegeri! Unul realist și echilibrat, altul rupt din filme

 

 

În timp ce Adrian Rîndunică a vorbit despre Legea pensiilor, despre demersurile ralizate în teritoriu și motorul din spatele organizației, pe care îl reprezintă tinerii social-democrați, Carmelia Bălănică ne spunea că ”Brăila este un oraș PSD-ist și așa ar trebu să fie întreaga țară!”.

Aerul de capitală se pare că a schimbat-o total pe Bălănică, ba mai mult, i-a afectat intonația și chiar timbrul vocal. ”Secretara” de stat, cu ambiții de europarlamentar a vorbit foarte puțin de Brăila, pentru că nu-i așa, doar Brăila nu poate să o ducă pe culmile Parlamentului European.

De partea celaltă, președintele Organizației de Tineret a PSD Brăila, secretar de stat în Ministerul Muncii, le-a demonstrat participanților că poate să vorbească și fără să aibă o foaie de hârtie în față, care de cele mai multe ori ajunge să fie scrisă de alte persoane.

În final, PSD demonstrază încă o dată că alege, să introducă și să susțină în curse electorale, oameni mai puțin valoroși, în ciuda faptului că au de unde să aleagă!

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry