Știe cineva unde este Râșnoveanu? Cursul la care trebuia să participe a fost anulat!

Știe cineva unde este Râșnoveanu? Cursul la care trebuia să participe a fost anulat!

 

 

În condițiile în care toată țara este antrenată în măsuri de prevenire și gestionare eficientă a virusului, spitalul din Brăila riscă să rămână fără manager, exact pe perioada crizei.

Nimeni nu știe unde se află managerul Delia Râșnoveanu, în condițiile în care, cursul de specializare din Serbia a fost anulat din cauza coronavirusului.

Halucinant! Președintele Consiliului Județean Brăila, ales din partea PSD, purtând un război cu prefectul județului, alege sa apere managerul Spitalului Județean Brăila, motivând ca acesta este în concediu de studii, la un important congres internațional. Ca și cum, în situația actuală, sa lași un județ fără unul dintre cei doi epidemiologi, ar fi justificabil prin participarea la o conferință. Este un alt eșec în managementul județului al președintelui CJ! Pentru că nouă ni s-a părut ciudat că oameni responsabili ar ține un congres în situația dată, am verificat și am aflat ca acesta a fost anulat, participanții fiind anunțați în acest sens. Aceasta întrebare ar fi trebuit să și-o pună și domnul Chiriac atunci când, încă o dată, a încercat să vină în apărarea incompetenței!”, a atras atenția președintele Partidului Brăila Nouă, Lucian Căprariu.

Nici prefectul nu a rămas tăcut după acuzațiile președintelui Consiliului Județean.

E rușinos să minți brăilenii, în primul rând! Deci, eu am spus doar adevărul și, nu-mi pare rău, că i-am stricat managerului Spitalului Județean de Urgență mica plimbare prin străinătate!

Președintele Consiliului Județean ne spune că doamna manager este în Serbia, la o reuniune rară și importantă, și că mie ar trebui să îmi fie rușine!

Aici este dovada că celebra conferință, la care se plătește participarea, s-a ANULAT, tocmai din cauza COVID-19! Scrie negru pe alb, chiar pe site-ul organizatorului. Ce caută doamna manger în Serbia și de ce minte domnul președinte Chiriac?

Revin: domnul Chiriac să o cheme în țară pe doamna manager și medic epidemiolog!”, spune prefectul.

Într-adevăr, după cum spunea și președintele Consiliului Județean, pentru Delia Râșnoveanu a fost o onoare să participe la acest curs, fiind de altfel singura persoană care se pare că a ajuns în Serbia. Păcat că ușa era închisă!

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry