Tabarac: ”Eu nu accept ca, în fiecare ședință de Consiliu Local, să fie aduse acuzații nefondate la adresa familiei mele!”

Tabarac: ”Eu nu accept ca, în fiecare ședință de Consiliu Local, să fie aduse acuzații nefondate la adresa familiei mele!”

 

 

Consilierul liberal a răbufnit în ultima ședință de Consiliu Local Municipal când primarul Marian Dragomir a sugerat, din nou, că familia Tabarac ar fi avut afaceri cu SC APT SA. Nu este pentru prima dată când Dragomir a adus în discuție, în cadrul ședințe faptul că APT ar fi vândut socității de fier vechi, condusă de familia liberalului, tarabele vechi din piețele din municipiul Brăila.

Domnule primar, dacă mai adresați o dată vreo acuză nefondată la adresa mea, vă spun în plenul ședinței că vă voi da în judecată pentru calomnie. Dacă cunoașteți anumite lucruri ilegale vă rog, cu probe, să vă adresați instanțelor de judecată”, a răbufnit consilierul Adrian Tabarac.

 

 

Întrebat de situația din ședință, consilierul a declarat că dacă va mai fi provocat, de către primar, va relata și el o poveste, despre o familie, mult mai ”siropoasă”.

Când cineva se leagă, nefondat, de mine și mai ales de familia mea nu pot sta nepăsător. Dacă dumnealui are vreo dovadă certă să mă dea în judecată. Eu nu accept ca aproape în fiecare ședință de Consiliu Local să fie aduse acuze nefondate la adresa familiei mele. Dacă domnului primar îi plac poveștile siropoase, despre familii, îi promit domnului primar că îi voi spune și eu o poveste foarte siropoasă și mult mai reală, despre familii”, a declarat Tabarac, în cadrul unei conferințe de presă.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry