Tabarac: ”Nu mă las intimidat nici de contestațiile găștii de cowboy din Bărăgan, nici de mesajele care-mi sunt transmise prin interpuși!”

Adrian Tabarac, fost președinte al Organizației Municipale a PNL Brăila, actual candidat independent la Camera Deputaților spune că liberalii i-au contestat bannerul pe care îl are afișat pe sediul de campanie.

Zilele trecute, gașca de impostori care a pus mâna pe PNL Brăila a contestat bannerul aflat pe sediul meu de campanie electorală. Trei concluzii se pot trage de aici:

– Candidatura mea îi deranjează pe cei care controlează vremelnic PNL Brăila mai mult decât candidaturile PSD;

– Alexandru Popa și Alexandru Bucălău, alături de marioneta lor, interimarul Cătălin Boboc, sunt speriați. Ei au realizat că electoratul PNL este format din alegători inteligenți care înțeleg că, în prezent, PNL Brăila a fost capturat de o gașcă de personaje care nu au nimic de-a face nici cu valorile și nici cu principiile liberale.

– Contestația lor seamănă perfect cu contestația pe care PSD a făcut-o candidaturilor liberale la alegerile locale. Între actuala conducere a PNL Brăila și PSD nu este nicio deosebire.

În ceea ce mă privește, o să spun în continuare lucrurilor pe nume. Nu mă las intimidat nici de contestațiile găștii de cowboy din Bărăgan, nici de mesajele care-mi sunt transmise prin interpuși. Așa cum am promis, nu fac niciun compromis!”, a declarat Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputaților, într-un comunicat de presă.

Este interesant faptul că al doilea cel mai mare partid politic din Brăila nu se încurcă în campania alegerilor parlamentare de PSD ci de un candidat independent.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry