Tabarac: ”Rămân liberal, atașat valorilor liberale, un liberal care, vă promit că nu va dezamăgi brăilenii!”

Adrian Tabarac a răspuns astăzi întrebărilor jurnaliștilor cu privire la candidatura sa, din poziția de independent, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Reamintim faptul că Adrian Tabarac și-a dat demisia de la conducerea PNL spunând că va depune o plângere penală pentru fals și uz de fals în ceea ce privește trimiterea listelor de candidați la parlamentare, către biroul national, în altă formă decât cea votată.

Tabarac nu a renunțat la funcția de consilier local, deși a fost ales pe listele PNL. Consilierul spune că a depus o cerere la partid prin care a solicitat să fie ”suspendat”. Urmează probabil ca liberalii să-i retragă sprijinul politic, să-l excludă din PNL, iar locul lui să fie ocupat de următorul candidat de pe listă.

”Candidatura mea este o dovadă de curaj, curaj ce mi-a fost întărit de toți cunoscuții, prietenii și familia mea. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de susținere și vreau să le garantez că voi rămâne același om. Campania mea va fi altfel, bazată pe bun simț și decență față de contracandidații mei, dar mai ales față de brăileni. Rămân liberal, atașat valorilor liberale, un liberal care, vă promit că nu va dezamăgi brăilenii!”, a declarat Adrian Tabarac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry