Tabarac: ”Să îl supui pe Cristian Pricop acestui joc ridicol de-a numirea și demisia, denotă nu numai lipsă de profesionalism și de viziune politică, ci și nesimțire și mitocănie!”

Fostul președinte al Organizației Municipale PNL Brăila, actual candidat independent la Camera Deputaților, a vorbit despre demisia lui Cristian Pricop, de la conducerea Consiliului de Administrație al Spitalului județean, ”la presiunea lui Cătălin Boboc”.

Tabarac este de părere că actuala conducere a PNL Brăila a încercat prin numirea lui Pricop un ”blat” cu PSD-ul, iar atunci când lucrurile nu au mers, conform planului liberal, i-a cerut medicului să-și dea demisia.

Conducerea interimară a PNL Brăila își bate joc de oamenii competenți din partid.

Cum altfel ar putea fi interpretată numirea medicului Cristian Pricop în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al CA, apoi demisia lui la presiunea lui Cătălin Boboc?

Doctorul Pricop este un specialist aflat dincolo de orice suspiciune, un profesionist, un medic implicat nu numai în activitatea din spital, dar și în viața comunității. Să îl supui pe Cristian Pricop acestui joc ridicol de-a numirea și demisia, denotă nu numai lipsă de profesionalism și de viziune politică, ci și nesimțire și mitocănie.

Adevărul este că Boboc a încercat să-l folosească pe Cristian Pricop pentru o înțelegere cu PSD. Când PSD a refuzat, Boboc l-a forțat pe medicul Pricop să demisioneze!

Da, Boboc își bate joc de profesori, de medici, de ingineri și economiști, de oamenii cu caracter și personalitate.

În schimb, promovează bătăușii, bombardierii și extremiștii PRM. Penibil! Politica are nevoie de altfel de oameni”, spune Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputaților, într-un comunicat de presă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry