Tinerii social-democrați au marcat Valentine’s Day! Ziua Îndrăgostiților îi aduce un cadou neprețuit președintelui TSD!

Tinerii social-democrați au marcat Valentine’s Day! Ziua Îndrăgostiților îi aduce un cadou neprețuit președintelui TSD!

 

 

Mii de baloane roșii și albe au adus zâmbetul pe fețele brăilenilor. Acțiunea a fost organizată de Tineretul Social-Democrat cu ocazia ”Zilei Îndrăgostiților”. Tinerii, împărțiți în grupuri, au mers în toate cartierele din municipiul Brăila și au oferit brăilenilor câte un balon, primind la schimb un zâmbet.

Sfântul Valentin sau Ziua Îndrăgostiților a devenit o sărbătoare populară inclusiv printre români, deși prin tradiție avem o sărbătoare similară: Dragobetele, pe 24 februarie. Tinerii social-democrați consideră însă că orice sărbătoare, care este închinată iubirii, merită să fie marcată, măcar cu câte un balon și un gând frumos.

Ziua de 14 februarie este una mult așteptată de întreaga lume. Îndrăgostiții, indiferent de vârstă, așteaptă cu nerăbdare momentul în care își pot petrece timpul împreună, iar multe cupluri decid să-și unească destinele într-o astfel de zi simbolică.

Dragostea este cea care ne motivează în toate deciziile pe care le luăm. Ar trebui să ne considerăm norocoși că putem sărbători Ziua Îndrăgostiților atât pe 14, cât și pe 24 februarie. Astăzi, împreună cu tinerii din Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat le-am oferit brăilenilor baloane roșii și albe, un zâmbet și un gând frumos. Peste doar câteva ore urmează să devin părinte iar dragostea pentru familia mea mă determină să lupt pentru viitorul lor, un viitor care să le ofere tinerilor posibilități infinite în a-și urma visurile”, a declarat președintele Organizației Județene a TSD Brăila, George Caranica.

{os-gal-79}

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry