Tudose, despre alegerile parlamentare: ”La nivel național sunt convins că îi batem, cu un procent – două”

În contextul câștigului obținut la Brăila de PSD, la alegerile locale, fostul premier Mihai Tudose a fost întrebat despre șansele partidului la alegerile generale. Europarlamentarul PSD a spus că organizația de la Brăila se va lupta pentru trei parlamentari: un senator și doi deputați.

La nivel național sunt convins că îi batem, cu un procent – două, iar la Brăila, știți că nu prea arunc cifre așa, dar cred că luăm un senator și doi deputați, cum am luat și data trecută.

Chiar dacă am mai spus câte ceva în campanie, am tăcut la multe, știți foarte bine. Boboc a spus că el de luni, pe 28, nu face altceva decât președinte de Consiliu Județean. Mă aștept să-l vedem prin față pe acolo(n.r. în fața Palatului Administrativ) pe un scăunel cu un cort și să țopăie că el este președinte de Consiliu Județean. Poate rugați pe cineva să-l ia de acolo. Poate se ocupă și el de făcut ceva, apreciat de ceilalți, dar apreciat la modul pozitiv, nu cumpărat

a declarat europarlamentarul Mihai Tudose.

Tudose l-a taxat din nou pe candidatul PNL, Cătălin Boboc, care se va întoarce probabil în scaunul de prefect și reprezentant al Guvernului Orban, în teritoriu.

La Brăila, PSD a câștigat majoritatea în cele două consilii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry