Tudose: ”Mă întorc de la Bruxelles, doar pentru a face parte dintr-un Guvern sănătos la cap!”

Tudose: ”Mă întorc de la Bruxelles, doar pentru a face parte dintr-un Guvern sănătos la cap!”

 

 

Fostul premier al României, deputatul Mihai Tudose a făcut o serie de declarații în conferința de presă cu privire la ultimele zvonuri apărute.

Tudose a declarat că va merge la Bruxelles, în calitate de europarlamentar, nu va renunța la viața politică, și nu se va întoarce niciodată către PSD, nici măcar pentru o alianță politică, indiferent dacă acesta va mai fi, sau nu, condus de Liviu Dragnea.

 

 

PSD-ul, putea fi salvat, în urmă cu un an, prin plecarea lui Liviu Dragnea. Între timp, conducerea PSD-ului de astăzi, la nivel național, în mică parte și la nivel local, este formată din Dragnea și mai mulți de <<Dragnea mici>>. Și dacă maine pleacă președintele Dragnea, PSD-ul va rămâne tot o formațiune, un ONG – format din susținători cu aceleași apucături, anti-europene”, a declarat vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose.

În ceea ce privește renunțarea la funcția de europarlamentar, Tudose a fost categoric: ”Mă întorc de la Bruxelles, doar pentru a face parte dintr-un Guvern sănătos la cap!”.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry