Tudose răspunde la atacuri: ”Meritul este al brăilenilor! Numai îndrăzniți să vă atingeți de pod, să vedeți spectacol cu lumini!”

Tudose răspunde la atacuri: ”Meritul este al brăilenilor! Numai îndrăzniți să vă atingeți de pod, să vedeți spectacol cu lumini!”

 

 

Întrebat dacă podul s-ar mai fi făcut, dacă nu era semnat în mandatul său, Mihai Tudose a atras atenția asupra faptului că niciun alt guvern nu și-a manifestat interesul asupra podului de la Brăila, decât în campaniile electorale, când veneau cu promisiuni.

Tudose a ținut să precizeze faptul că podul se face datorită implicării și presiunilor făcute de brăileni. Deputatul recunoaște că dacă nu era în PSD, să fie numit prim ministru, acest proiect probabil că nu vedea lumina zilei, însă tot brăilenii sunt cei care l-au votat ca să ajungă acolo și să-i reprezinte, ceea ce a și făcut.

 

Mai jos regăsiți reportajul cu întreaga conferință de presă:

 

 

Da, dacă nu eram eu premier PSD, de la Brăila, podul astăzi nu era, îmi asum chestia asta, așa cum nu a fost 40 de ani, de când se tot vorbește de pod. Recunosc că de două ori pe săptămână sunam și întrebam –  Ce faceți acolo? Haideți odată cu el – și uite că s-a putut(…)

Nu cred că altfel s-ar fi semnat contractul și vă spun, imediat după ce am plecat au început să caute scuze să nu îl facă. Dar, numai îndrăzniți să vă atingeți de el, să vedeți spectacol cu lumini(…)

Eu vă spun că cel mai mare merit pentru pod îl are județul Brăila, cetățenii din Brăila și din municipiu, dumneavoastră, care tot timpul ați făcut presiuni pe acest lucru”, a declarat vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose.

  MFC 41190009

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry