Vasile Varga: ”Guvernul PNL a arătat că a putut să treacă România prin cea mai gravă criză!”

Consilierul județean liberal, Vasile Varga, a vorbit despre guvernarea liberală și importanța atragerii celor 80 de miliarde, reprezentând fonduri europene, pe care România le are la dispoziție.

Liberalul Vasile Varga consideră că PNL a demonstrat, în contextul pandemiei, că este în stare să guverneze corect.

Administrațiile liberale au arătat deja că pot să transforme cu finanțare europeană mari orașe, Guvernul PNL a arătat că a putut să treacă România prin cea mai gravă criză și, în același timp, să lanseze și marile șantiere, cu finanțare europeană.

Guvernările PSD, dimpotrivă, au însemnat șapte ani ratați, tocmai într-o perioadă fastă pentru economia globală. PSD a ratat marile proiecte pe care le promisese până în 2020 (opt spitale regionale, autostrada Sibiu-Pitești), a ratat fondurile europene, i-a taxat pe români fără a construi ceva. PSD doar a cheltuit, a lăsat infrastructura să decadă, cu consecințele tragice pe care le vedem astăzi și care se pot repeta dacă nu facem o schimbare radicală.

Guvernul PNL a început deja această schimbare radicală: a schimbat paradigma dezvoltării economice, de la consum nesăbuit și risipă către investiții.

Începând cu 2021, România are 80 miliarde euro la dispoziție și șansa istorică de a se conecta la trendul european al dezvoltării post-pandemie. UE investește masiv pentru redresarea economică odată ce criza sanitară va fi stăpânită, spune Vasile Varga.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry