Vasile Varga: ”Locuitorii județului Brăila ar trebui să știe că PSD le ignoră orice problemă”

Vasile Varga: ”Locuitorii județului Brăila ar trebui să știe că PSD le ignoră orice problemă”

 

 

Parlamentarii liberali și-au susținut azi cele 35 de amendamente la bugetul de stat pe 2019. Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a anunţat miercuri, la dezbaterile generale asupra proiectului legii bugetului de stat pe anul 2019, că liberalii vor vota împotrivă, considerând bugetul ”îndoielnic” din punct de vedere constituţional.

PSD a respins pe bandă rulantă toate propunerile opoziţiei vizând asigurarea de la buget a finanţării pentru construirea de grădiniţe, şcoli, pieţe, săli polivalente etc.

Am susținut, astăzi, impreuna cu colega mea Antoneta Ionita, cele 35 de amendamentele la Bugetul 2019, pregătite de noi, liberalii, pentru județul Brăila.

Starea drumurilor din județ, reabilitarea de școli și cămine culturale în diferite localități, investiții în aducțiuni de gaze sau de electricitate, extinderi ale unor rețele de apă și canalizare înființarea unoir platforme pentru depozitarea deșeurilor menajere sau construirea de piețe agro-alimentare în județ, nimic nu i-a interesat pe actualii guvernanți.

Locuitorii județului Brăila ar trebui să știe că PSD le ignoră orice problemă, că pentru ei comunitățile, soarta acestora, nevoile de investiții nu există! Nici măcar propunerea de a înființa trei centre de depozitare a legumelor, fructelor și florilor în județ, un demers care ar reprezenta un sprijin pentru agricultori și garanția unui comerț civilizat, într-un județ preponderent agricol, nu a fost ascultată.

Nici măcar alocarea de fonduri pentru realizarea unei strategii de dezvoltare economică a județului Brăila, care să susțină invetițiile în următorii ani nu a fost considerată importantă.

Un comportament iresponsabil al actualei coaliții de guvernare PSD-ALDE despre care brăilenii trebuie să știe!”, a declarat deputatul liberal Vasile Varga.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry