Vasile Varga: ”Nu trebuie să facem promisiuni că noi vom asfalta! Rolul unui parlamentar este de a modifica o Lege, care este proastă!”

În cadrul unei conferințe de presă, menită să prezinte candidații PNL la alegerile parlamentare, deputatul Vasile Varga a vorbit și despre tensiunile create în ultima perioadă, în rândul liberalilor.

Deputatul Vasile Varga este de părere că astfel de tensiuni sunt la toate organizațiile județene și sunt rezultatul unui vot democratic.

A fost o nemulțumire totată, dar nu a fost numai la Partidul Național Liberal Brăila. La marea majoritate a filialelor există discuții, există conflicte, pe care trebuie să le închidem aici, acasă. Nu este normal și firesc să explodăm și discuțiile pe care le avem noi nu ar trebui să ajungă la presă. Ar trebui să ne restructurăm frumos…”, a declarat deputatul liberal Vasile Varga.

În ceea ce privește candidatura sa la alegerile parlamentare, Vasile Varga, care se află pe locul doi la Camera Deputaților, a atras atenția asupra rolului pe care îl are un parlamentar.

Rolul nostru acum este acela de a modifica o Lege care este proastă. Deci un parlamentar nu poate să facă altceva decât să depună efortul, să stea să citească, să asculte strada, populația, să asculte presa, din presă să ia câte ceva și facă ceva care este benefic pentru întreg municipiul sau pentru județul nostru. Acesta este rolul unui parlamentar. Nu trebuie să facem promisiuni că noi vom asfalta. Părerea mea personală este că în orice domeniu de activitate, trebuie să schimbi o lege care este proastă. Asta trebuie să facem!”, a declarat deputatul liberal Vasile Varga.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry