Vasile Varga: ”Tatăl meu l-a împrumutat LEGAL cu suma de 200.000 de lei, restul de bani, până la 900.000 de lei, să ne spună el de unde i-a luat!”

Consilierul județean Vasile Varga a răspuns declarațiilor făcut de Adrian Tabarac, prin care fostul candidat la alegerile europarlamentare susține că ar fi fost împrumutat cu bani pentru campania electorală de către deputatul PNL Vasile Varga.

Fiul deputatului, consilier județean al PNL, a declarat că tatăl lui are un contract legal de împrumut pentru suma de 200.000 lei, restul banilor cheltuiți în campanie de Tabarac au venit din alte surse, numai de candidat știute.

Am văzut materialele apărute în presa locală și vă spun sincer că în mod normal, eu și familia mea nu răspundem la astfel de atacuri. De această dată însă, există dovezi, există un contract de împrumut, iar toate sumele cheltuite în campania electorală sunt făcute publice de către AEP, astfel încât oricine se poate convinge și singur. Încă o dată, repet, tatăl meu l-a împrumutat LEGAL cu suma de 200.000 de lei, bani pe care, din cauza unor ”artificii” făcute de fosta conducere a partidului, nu i-am mai putut recupera în totalitate. AEP ne-a penalizat la acel moment pentru niște ”deconturi” , pe care nici până în prezent nu le-au lămurit cu colegii de partid. Restul de bani, până la 900.000 de lei, să ne spună el de unde i-a luat și cine l-a finanțat în acea campanie electorală. Vorbim deci de 9 miliarde de lei, o sumă enormă pentru un loc neeligibil la alegerile europarlamentare. Încă așteptăm un răspuns față de cheltuirea acestor bani”, a declarat consilierul județean al PNL, Vasile Varga.

Liberalul și-a manifestat dezamăgirea față de atitudinea lui Tabarac pe care o afișează în fața foștilor colegi de partid. Varga spune că a încercat să poarte o discuție cu acesta însă nu au ajuns la nicio concluzie.

În ceea ce-l privește pe Adrian Tabarac, am sperat ca măcar în ultimul ceas să revină la adevăratele valori liberale. Îl cunosc personal, este un tânăr politician de viitor, om dornic de muncă, de la care aveam alte așteptări. Este mânat de niște persoane rău intenționate, contrar la ceea ce afișează el.

Sunt profund dezamăgit! Am încercat să vorbesc omenește cu el însă toate răspunsurile lui au fost standardizate, exact ca si postările pe care cineva i le face, pe rețelele de socializare”, spune consilierul județean Vasile Varga.

Liberalul spune că avea alte așteptări, la fel ca și restul colegilor de partid, în ceea ce-l privește pe Adrian Tabarac și consideră că acesta este manipulat de alte persoane pentru a duce un război murdar cu Partidul Național Liberal.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry