Victor Ponta: ”Pe 26 mai este primul examen politic pentru Pro România!”

Victor Ponta: ”Pe 26 mai este primul examen politic pentru Pro România!”

 

 

Prezent la Brăila, în cadrul campaniei electorale, președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că are încredere în forțele celor doi deputați, Emilia Meiroșu și Mihai Tudose, de a câștiga alegerile europarlamentare atât în județ cât și în municipiu.

Victor Ponta a avut ocazia să ia pulsul electoratului, vizitând la pas Brăila, declarându-se apoi plăcut impresionat de deschiderea cu care l-au primit brăilenii.

 

 

Pe 26 sunt convins că o să avem un rezultat bun. Mă întreabă lumea ce înseamnă un rezultat bun. Este primul examen pentru Pro România, pe 26 mai practic ne naștem, ca partid politic. Este prima dată când luăm niște voturi.

Un examen poți să-l iei și cu nota cinci, adică să luăm 5%, dar cel mai bine este să-l luăm cu nota 10, iar Mihai care este mai optimist și mai avântat decât mine, zice să-l luăm cu 15.

Important este că e prima dată când există cu adevărat o alternativă pe zona de centru și de centru stânga. Pe dreapta tot au apărut partide, tot s-au împărțit, s-au reunit. Pe zona de stânga era PSD-ul monstrul care mănâncă tot și nu mai exista nimic.

Sunt foarte mulți oameni care nu se dezic de PSD, sau de social-democrație dar nu pot să pună ștampila pe Dragnea și pe gașca lui. Este cel mai important faptul că am construit o alternativă. Nu vreau să zică nimeni, domne nu au avut cu cine să voteze(…)

În Brăila dacă nu vă place de Ponta, votați cu Mihai Tudose”, a declarat președintele Pro România.

Ponta consideră că, la Brăila, Pro România are una din cele mai puternice și bine conturate organizații din țară, dovadă stă faptul că numărul membrilor crește de la o zi la alta.

 

MFC:41190009

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry