VIDEO: Alegeri cu peripeții, la Brăila! Membrii PSD au fost întâmpinați de protestatari!

VIDEO: Alegeri cu peripeții, la Brăila! Membrii PSD au fost întâmpinați de protestatari!

 

 

Zeci de protestatari s-au adunat astăzi, de la orele dimineții, în fața fostului Club Progresul, pentru a scanda față de membrii PSD și în special a liderului Liviu Dragnea. Alături de ei au fost și membrii ai partidelor aflate în opoziție.

Alegerea președintelui Organizației Județene a PSD a fost astfel umbrită, când unul din protestatari a pătruns în sala de conferințe și a scandat mesaje dure la adresa guvernului.

La începutul lucrărilor, când președintele interimar, care avea să fie ales astăzi din nou în funcție, își susținea raportul de activitate, unul dintre protestatari, care nu se știe cum, a reușit să intre în sală și să strige Jos PSD! Imediat a fost luat pe sus de organizatori și agenții de pază și scos în afara sălii.

Pentru a nu se confrunta cu protestatarii, liderii PSD de la București, dar și ceilalți invitați de la organizațiile PSD din zonă, au intrat în sală pe una din ușile laterale.

Liviu Dragnea nu a mai ajuns la Brăila, din cauza unor probleme medicale, el fiind internat într-un spital din București. La ședință au fost prezenți: Mihai Vifor, Rovana Plumb, Dan Suciu, Sorina Pintea, Codrin Ștefănescu, Gabriel Leș, europarlamentarul Victor Negrescu, dar și parlamentari de la Tulcea și Constanța.