VIDEO – Președintele PNL acuză conducerea PSD de diminuarea bugetului local

Președintele PNL acuză conducerea PSD de diminuarea bugetului local

 

 

În cadrul conferinței de presă, președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a atras atenția asupra bugetului susținut de guvernarea PSD. Liberalul consideră că social-democrații au pierdut deja trei luni de zile, iar măsurile adoptate nu aduc niciun beneficiu Brăilei.

Este o bătaie de joc la adresa românilor și asta este doar la comanda șefului PSD, a lui Liviu Dragnea, care nu face altceva decât să-și urmărească obiectivele personale, să vină cu tot felul de minciuni în încercarea de a acoperi găurile din buget. Deja anul 2019 este viciat în ceea ce privește posibilitatea primăriilor și a consiliilor județene de a investi în proiectte noi, pentru că luna ianuarie a trecut, luna februarie va trece până se vor aproba bugetele și probabil, undeva la sfârșitul lunii martie, primăriile vor putea aproba bugetele locale. Deci deja trei luni sunt pierdute.

Anul acesta ajungem în situația în care bugetele să fie împovărate de niște cheltuieli, pe care în mod normal le făcea statul român. În cifre reale, aceste cheltuieli vor crește presiunea pe bugetul local. Noi estimăm între 3 și 5 milioane de euro, bani cheltuiți de bugetul local. Și uite cum a reușit PSD-ul în doi ani de zile, bugetul unui oraș ca Brăila, să diminueze bugetul cu aproape 15 milioane de euro”, a atras atenția președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă.

Dănăilă a criticat și faptul că prin prevederile introduse în lege de actuala guvernare banii ajung să fie în pixul unor oameni care sunt apropiați ai lui Dragnea care să poată influența rezultatele electrorale. Liderul PNL a adus aminte că prevederea aplicată anul trecut, de reducere a impozitului pe profit de la 16% la 10% a adus o diminuare a bugetului Primăriei Municipiului Brăila cu aproximativ 10 milioane de euro.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry