DONEAZA! Viata lui Bogdan conteaza!

DONEAZA! Viata lui Bogdan conteaza!

 

 

“Mamelor, sunt darmata! A cazut cerul pe mine. Baietelul cel mare de 3 ani mi-a fost diagnosticat cu tumora la ficat.”

Asa suna primul mesaj al unei mame disperate, care pana la varsta de 3 ani si o luna si-a crezut primul nascut perfect sanatos. Totul a pornit de la o febra ridicata. La primele analize a rezultat o infectie urinara, iar pentru investigatii mai amanuntite a fost suspus unei ecografii abdominale.

Aici avea sa primeasca teribila veste: tumora pe ficat. Au continuat investigatiile la Spitalul de copii din Galati care au confirmat diagnosticul. Desi copilul este vesel si vioi, rezultatele vin cu vesti din ce in ce mai proaste. A fost transferat la Spitalul din Cluj pentru investigatii, unde a fost diagnosticat cu TUMORA PE FICAT CU METASTAZE STADIUL 4.

Pentru investigatii suplimentare, tratament de specialitate si interventii chirurgicale este nevoie urgenta de transferul micutului Bogdan in strainatate, unde poate primi o noua sansa la viata.

 

 

In continuare, parintii Popa Cristian si Popa Sorina Mihaela fac toate demersurile necesare pentru insanatosirea minunatului baietel care nu a dat niciodata niciun semn ca ar fi macinat de aceasta boala.

“Diagnosticul a fost confirmat si la Cluj (hepatoblastom cu metastaze pulmonare) cu recomandarea de tratament prin chimioterapie in tara si transplant de ficat in alta tara. Am hotarat sa cerem externarea si sa ne indreptam catre un centru de tratament in care sa urmam tratamentul cap-coada si in care se regasesc si terapii care la noi inca nu sunt aplicate, in speranta ca vom salva ficatul si vom evita indepartarea completa.  Bogdi inca nu are simptome evidente, primeste in continuare antibiotic! Va saluta si va multumeste tuturor ca il ajutati sa devina sanatos!”, au declarat parintii lui Bogdan.

DONEAZA AICI!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry