Tradiții și obiceiuri! Concurs Județean care are ca scop cunoașterea, conservarea și valorificarea tezaurului cultural, autentic brăilean!

Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria Municipiului Brăila organizează în intervalul noiembrie-decembrie 2022, prima ediție a Concursului județean Tradiții și obiceiuri.

Evenimentul are ca scop cunoașterea, conservarea și valorificarea tezaurului cultural, autentic brăilean, prin promovarea colindelor, a datinilor si a obiceiurilor strămoșești din zona Brăila, prin păstrarea tradițiilor si a entitatii noastre naționale precum și implicarea comunității în perpetuarea actului cultural.

Concursul Tradiții și obiceiuri este adresat tuturor iubitorilor de tradiții si obiceiuri din județul Braila, fără limita de varstă.

Înscrierea la preselecția  concursului se face până în data de 5 decembrie 2022, completând dosarul de preselecție, cu fișa de participare (anexată regulamentului), Declarația cu consimțământul de date personale și materialul video audio in format MP3 sau WMA, care vor fi trimise Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, cu sediul în Mun.Brăila, Piața Traian, nr 2 sau electronic, la adresa de e-mail festival.braila@gmail.com.

În urma preselecției vor fi admiși un număr de 10 participanți din județul Brăila, ce vor evolua în cadrul acestui eveniment și pentru premiile oferite de organizatori, după cum urmează:

  • Premiul I -700 lei;
  • Premiul II – 500 lei;
  • Premiul III – 400 lei.

Pentru mai multe detalii, referitoare la înscrierea la preselecția acestui concurs dar și alte detalii, se pot obține, accesând pagina de facebook a organizatorului facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila sau la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, cu sediul în Mun.Brăila, Piața Traian, nr 2.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry