VEZI LISTA! 107 brăileni vor primi locuințe ANL în 2020! Cea mai veche cerere a fost înregistrată în 2015!

VEZI LISTA! 107 brăileni vor primi locuințe ANL în 2020! Cea mai veche cerere a fost înregistrată în 2015!

 

 

Consilierii locali vor aproba joi, 20 februarie, lista de priorități pentru locuințe în regim de închiriere ANL. În total sunt 107 cereri, cea mai veche fiind înregistrată în 2015. Alte 33 de dosare nu au primit aviz favorabil: fie au renunțat la cerere, fie dosarul era incomplet.

Criteriile de ierarhizare prin punctaj s-au aplicat numai solicitanților care au îndeplinit în totalitate criteriile de acces la locunță.

În cazul înregistrării unor punctaje egale, solicitanții vor fi departajați în funcție de situația locativă constatată la data efectivă a repartizării locuințelor, având prioritate, numai în acest caz, solicitanții a căror situație locativă este sau poate deveni în mod iminent gravă. Dacă nici acest criteriu nu își va atinge scopul, departajarea se va face în funcție de vechimea cererii solicitantului. Locuința repartizată nu poate fi refuzată decât în condițiile în care se renunță și la poziția ocupată pe listele de prioritate.

Solicitanții care nu se regăsesc în lista de priorități pot primi repartiție în anii următori, în limita fondului disponibil. Dosarele care nu au fost reactualizate până la 31.12.2019 nu au fost incluse în lista de priorități pentru 2020.

{os-gal-80}

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry