Alb-albastrele au ratat șansa de a juca finala EHF European League! Dunărea Brăila va lupta pentru medalia de bronz!

HC Dunărea Brăila a fost învinsă în Austria de CS Gloria Bistrița cu scorul de 37-26 ratând șansa de a juca în finala EHF European League.

Alb-albastrele vor juca finala mica cu Storhamar Handball Elite din Norvegia sau Neptunes Nantes din Franța.

Pentru Brăila au marcat: Jezic (7), Quintino Ribeiro (2), Liscevic (4), Kanaval (2), Araujo (1), Schmelzer (1), Popa (1), Mohamed (1), Gonzalez Alvarez (1), Zivkovic (2), Raicea (1) și Gomes da Rocha (3).

Trusova a avut 8 intervenții reușite iar Șerban 4.

Partida a fost arbitrată de Duplii Marina și Pobedrina Olena (Ucraina), în timp ce delegați al federației europene au fost Stasova Janka (Slovacia) și Ehrmann-Wolf Jutta (Germania).

În ultima apariție EHF European League – sezonul 2020-2021 – echipa brăileană s-a oprit în sferturile de finală unde a pierdut cu scorul de 49-58 la general în fața băimărencelor de la Minaur.

Formaţia brăileană s-a calificat în grupele competiției după ce a disputat două tururi preliminare, eliminând formaţiile Valur (Islanda) şi Borussia Dortmund (Germania).

Dunărea Brăila a câștigat grupa B din EHF European League în fața celor de la Thüringer HC, clasată pe locul patru la ediţia precedentă, formaţia croată Lokomotiva Zagreb şi gruparea franceză Chambray Touraine.

În sferturile de finală brăilencele s-au impus în fața croatelor de la Podravka Vegeta.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry