Alina Vatu – inca un sezon in culorile Dunarii

Alina Vatu – inca un sezon in culorile Dunarii

 

 

Alina Vatu ramane si in sezonul urmator la Dunarea Braila. Cu evolutii importante in sezonul trecut, fiind principala marcatoare a echipei, Alina Vatu a avut multe oferte din tara, dar a ales sa ramana alaturi de HC Dunarea.

“Cu toate ca am avut multe oferte, eu mai am contract cu Dunarea Braila inca un an si voi ramane in continuare jucatoarea echipei. Pentru mine ultimele doua sezoane au fost total diferite, un locul 2 si o perioada mai grea pentru echipa, dar ma bucur ca am putut ajuta grupul, cu evolutiile mele. Voi munci de doua ori mai mult pentru a fi si in acest sezon la fel de eficienta. Ma bucur ca mi s-a oferit increderea sa preiau grupele de junioare IV, sezonul trecut si in acest an imi doresc sa merg mai departe cu grupul format. Multumesc brailenilor pentru sustinere si ii asteptam alaturi de noi si in urmatorul sezon”, a precizat Alina Vatu.

Alina Vatu s-a ocupat sezonul trecut de grupele de junioare IV ale clubului si a participat deja cu echipa la prima competitie, urmand ca in sezonul urmator, acestea sa avanseze catre junioare III si sa participe in campionat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry