Ana Maria Berbece, a semnat cu HC Dunărea Brăila!

Ana Maria Berbece, a semnat cu HC Dunărea Brăila!

 

 

Ana Maria Berbece s-a născut pe 23 iulie 1999 la Braşov, are 1,71 m înălţime şi poate evolua ca extremă dreapta şi ca inter dreapta. Ana Maria Berbece şi-a făcut junioratul la Corona Braşov şi a evoluat la această formaţie în perioada 2015-2017. A debutat în Liga Naţională pentru formaţia braşoveană, la doar 16 ani, într-o partidă câştigată de Corona cu 33-27, la SCM Craiova. Tot în 2017 s-a transferat la U. Cluj. Jucătoarea a fost componentă a lotului naţional de junioare din 2015, iar doi ani mai târziu a ajuns în lotul naţional de tineret dar şi la cel de senioare.

“Mă bucur că am ajuns la HC Dunărea Brăila şi sunt nerăbdătoare să revin pe teren. Am traversat o perioadă mai puţin fastă din cauza unor probleme medicale dar profesorul Mihail Dumitru «m-a pus pe picioare» şi îmi dă speranţe că va fi bine. Aşteptăm lumea duminică la Sala Polivalentă, să ne susţină în meciul cu Minaur Baia Mare. Eu nu voi juca în această partidă dar voi fi în tribună şi-mi voi susţine colegele care sunt decise să obţină prima victorie din acest campionat”, ne-a declarat Ana Maria Berbece.

Ana Maria Berbece poartă un nume greu în handbalul românesc. Tatăl ei, Dumitru Berbece, a fost unul marii handbaliști ai Stelei, cu medalie de bronz la Jocurile Olimpice și Mondiale.

Dumitru Berbece este antrenorul principal al echipei Dunărea Brăila. Acesta s-a despărţit de curând de SCM Craiova, echipă cu care a câştigat Cupa EHF din postura de ”secund”.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry