Antrenor VOLUNTAR, cu sportivi pe podium international, la Praga!

Antrenor VOLUNTAR, cu sportivi pe podium international, la Praga!

Jurnalul de Braila trage un semnal de alarma catre administratia locala si oamenii de afaceri braileni, care ar trebui sa-i sprijine pe cei care fac performanta si aduc rezultate in numele orasului nostru

 

Sectia de sambo a Clubului Sportiv Municipal Braila a bifat in weekend-ul trecut primul succes international, dupa ce Teodora Naidin a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere, la categoria 56 kg, la Campionatul European de Sambo, care a avut loc saptamana trecuta, la Praga.

Naidin a stat in primul tur, apoi, in turul al doilea a invins-o pe Yanitsa Petkova din Bulgaria. Braileanca pregatita de antrenoarea Carmen Constantin a avut o evolutie foarte buna in lupta pentru medalia de bronz si a castigat meciul cu Emilja Kairyte din Lituania. Este prima medalie internationala a sectiei de sambo de la CSM Braila, dupa doar cinci ani de la infiintare.

La catgoria 60 kg Catalina Varvaruc a castigat primul meci pe care l-a disputat in compania Stelei Parcalab din Republica Moldova, insa in turul al doilea a fost invinsa de Elizaveta Syshchikova din Rusia. In meciul pentru medalia de bronz braileanca a fost invinsa de Viktoria Balzhik din Ucraina si s-a clasat pe locul al cincilea.

“Sunt foarte multumita de rezultatele celor doua sportive, ele vin dupa o munca imensa depusa la antrenamente, dar trebuie sa mentionez faptul ca eu sunt antrenor voluntar de cinci ani de zile la sambo, adica am antrenat gratis. Bronzul reprezinta o premiera pentru sectia de sambo de la CSM Braila si sper ca de la anul numarul medaliilor sa fie mai mare atat in competitiile nationale cat si in cele internationale”, a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry