Aurelian Roșca: ” Eu cred în aceste jucătoare ale noastre, cred în potențialul lor și sunt sigur că locul nostru nu este pe ultimele poziții ale clasamentului”

Aurelian Roșca: ” Eu cred în aceste jucătoare ale noastre, cred în potențialul lor și sunt sigur că locul nostru nu este pe ultimele poziții ale clasamentului”

 

 

După o săptămână de vacanță, Aurelian Roșca a sunat adunarea și echipa a reluat pregătirile la Brăila. Pe 5 și 6 decembrie handbalistele de la HC Dunărea Brăila au fost la Cheile Grădiștei, unde au susținut trei meciuri de pregătire cu Gloria Buzău, SCM Craiova și HC Zalău.

Următorul meci de pregătire va fi pe 15 decembrie, la Brăila, cu CSM II București, echipă din seria B a Diviziei A. Pe 22 și 23 decembrie se va desfășura Cupa Dunărea, la care sunt invitate să participe AHCM Slobozia, CSM Galați și SCM Gloria Buzău. La acest turneu se vor juca câte două meciuri pe zi, semifinale și finale.

După turneul de la Brăila echipa va avea vacanță de Crăciun, iar pe 28 și 29 decembrie vor juca două jocuri de verificare la Zalău, cu echipa pregătită de Gheorghe Tadici.

”După Revelion vom începe pregătirea pe data de 2 ianuarie, urmând ca pe data de 9 sau 10 ianuarie să fixăm prima etapă cu CSM Slatina. Ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte. Eu cred în aceste jucătoare ale noastre, cred în potențialul lor și sunt sigur că locul nostru nu este pe ultimele poziții ale clasamentului. Cred că trebuie să abordăm foarte serios jocurile de pe teren propriu și din deplasări să venim cu câteva puncte astfel încât să nu trăim cu emoții sfârșitul de campionat”, a declarat antrenorul Aurelian Roșca.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry