Aurelian Roșca – noul antrenor al echipei HC Dunărea!

Aurelian Roșca – noul antrenor al echipei HC Dunărea!

 

 

Aurelian Roșca este unul dintre cei mai râvniți antrenori din handbalul feminin. În vara anului 2014, din poziția de antrenor principal, Roșca a câștigat cu echipa României medalia de aur la Campionatul Mondial pentru Junioare din Republica Macedonia.

În sezonul 2015-2016, Roșca a fost antrenor principal al HCM Baia Mare. Începând din 7 noiembrie 2016, Aurelian Roșca a fost antrenorul principal al CSM București, până în 30 martie 2017, când a fost înlocuit cu Per Johansson. În sezonul 2017-2018 (7 iunie 2017 – 28 februarie 2018), a fost antrenor principal al HCM Râmnicu Vâlcea.

Roșca urmază să semneze cu HC Dunărea Brăila, după ce Dumitru Berbece a fost demis de la HC Brăila, din pricina rezultatelor slabe obținute de echipa sa, în primele șase runde ale Ligii Naționale Feminine.

Prezent la meciul cu Râmnicu Vâlcea, Roșca a declarat că intenționează să se lupte pentru fiecare punct, astfel încât HC Dunărea să ajungă fruntașă, acolo unde îi este locul. Totodată, antrenorul a vrea ca brăilenii să fie mai implicați în susținerea echipei, iar Sala Polivalentă să fie plină, la meciurile echipei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry