CSM București – HC Dunărea Brăila, scor final 28 – 21

Ieri, 12.04.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XXII a a Ligii Florilor MOL, retur competițional, în deplasare, împotriva echipei CSM București. Prima repriză a fost câștigată de echipa gazdă, cu scorul de 13 – 10, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei bucureștene, scor final 28 – 21. 

Au marcat pentru Brăila: Tamires (5), Epureanu S. (1), Rodrigues (5), Gomes Da Rocha (6), Coteț M. (1), Sazdovska J. (2), Mihai M. (1).

După această etapă, HC Dunărea Brăila se menține pe locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”Felicitări echipei CSM București, au meritat cele trei puncte astăzi. Noi avem aceleași probleme, după meciul cu Buzău am avut un singur antrenament în care Kurtovic a devenit indisponibilă și a trebuit să schimb din nou schema de joc folosind jucătoarele  tinere. Pe de altă parte sunt bucuros că am încheiat meciul fără accidentare, urmează un timp de respiro în care ne vom pregăti mai bine pentru ultimele patru meciuri”

,a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Neven Hrupec.

”Am jucat împotriva unei echipe puternice, știam ca va fi o partidă dificilă dar am dat tot ce am putut pe teren” ,a declarat Francielle Gomes da Rocha, jucătoare HC Dunărea Brăila

,a declarat Francielle Gomes da Rocha, jucătoare HC Dunărea Brăila.

Echipa brăileană revine în Sala Polivalentă pe data de 07 mai 2022 atunci când va întâlni CS Măgura Cisnădie, contând pentru etapa a XXIII a.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături la această partidă și îi îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry