Dunărea Brăila își întărește extrema! Mariam Mohamed are 19 ani și este din București!

Mariam Nadia Mohamed este o handbalistă cu origini irakiene, crescută în România. Aceasta vine de la CSM București acolo unde a jucat atât pentru echipa de Divizie cât și pentru echipa de senioare.

Mariam s-a remarcat prin perseverență și motivație. Practică handbalul de la vârsta de 9 ani și a parcurs toate etapele sportului, pornind de la Junioare I, II, III, IV la echipa de Divizia A a CSM București iar cu ambiția de care a dat dovadă, aceasta a jucat și pentru echipa de senioare. Totodată, Mariam a avut nenumărate convocări la echipele naționale ale României de cadete și Tineret.

În prezent, extrema stânga a Dunării face parte din echipa de tineret a naționalei României.

„Sunt onorată să fac pasul la senioare în tricoul echipei HC Dunărea Brăila. Aștept cu nerăbdare sa îmi întâlnesc noile colege și staff-ul tehnic. Îmi doresc ca valoarea și experiența mea să crească alături de aceste jucătoare valoroase. Hai, Brăila!”

,a declarat Mariam Mohamed după semnarea contractului.

Mariam Mohamed este noua speranță pentru handbalul românesc. La 15 ani, juca în naționala de cadete a României și se remarca la toate meciurile. Cel mai mare vis al ei este să ajungă o mare handbalistă, ca și Cristina Neagu.

Îi mulțumim pentru alegerea făcută și îi urăm mult succes alături de echipă, în stagiunea 2023-2024.

Bun venit, Mariam!
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry