Fetele lui Roșca l-au învățat handbal pe Tadici! HC Dunărea – HC Zalău 27-21!

Fetele lui Roșca l-au învățat handbal pe Tadici! HC Dunărea – HC Zalău 27-21!

 

 

Început de an extraordinar pentru HC Dunărea! Fetele lui Aurelian Roșca au obținut o victorie clară în confruntarea din etapa a XVI-a cu HC Zalău, reușind să se impună cu 27-21 (16-9). HC Dunărea a dominat meciul de la cap la coadă, iar apărarea a fost la înălțime și în acest meci.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat:  Alina Vătu -6 goluri (5 de la 7 m), Nicoleta Safta -5, Diana Axinte -4, Nicoleta Tudor -3, Cristina Gheorghe -2, Diana Munteanu -2, Natasha Krnic -2, Iryna Shutska -1, Ana Maria Berescu -1, Elena Dache -1.  În poartă, Marina Razum a avut 4 intervenții reușite, iar Gabriela Dobre a avut 6 intervenții reușite. Au mai jucat: Cătălina Preda, Elena Manea, Ștefania Epureanu.

De menționat este faptul că aceasta ar fi a patra victorie a clubului, cu Aurelian Roșca pe bancă.

Jucătoarele de la Dunărea Brăila vor avea două zile libere, iar duminică, 17 februarie, va juca în Cupa României, în deplasare la CSM Oradea, echipă clasată pe locul 5 din șase echipe în seria D a Diviziei A. De la Oradea, echipa merge direct la București, unde vor întâlni marți, 19 februarie, pe CSM București.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry