HC Dunărea Brăila a învins CS Dacia Mioveni în ultima etapă din acest sezon competițional!

Astăzi, 29.05.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XXVI a a Ligii Florilor MOL, ultima etapă din acest sezon competițional, împotriva echipei CS Dacia Mioveni. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 14 – 14, iar partida a fost câștigată de echipa brăileană, scor final 30  – 23.     

Au marcat pentru Brăila: Terciu A. (1), Balog Safta N. (3), Lăscăteu D. (1), Mihai M. (4), Fais Munhoz Araujo L. (2), Kurtovic A. (5), Gomes Da Rocha F. (5), Sazdovska J. (5), Tamires M. (4).

”A fost ultimul meci acasă și a fost foarte emoționat pentru toți. Ne-am luat la revedere de la Tamires și Kurtovic prin această victorie și le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru echipă. Ne vom pregăti pentru următorul sezon competițional, avem 2 luni la dispoziție pentru asta și avem multe jucătoare noi. Terminăm sezonul pe poziția a șaptea dar având în vedere problemele pe care le-am avut cu accidentările, este un rezultat bun. Mulțumim suporterilor pentru susținere și înțelegere și le promitem că sezonul viitor le vom oferi spectacol și victorii”, a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Neven Hrupec.

HC Dunărea Brăila încheie sezonul competițional 2021/2022 pe locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol cu 41 de puncte.

”Suntem fericite și ne bucurăm că am reușit să câștigăm acasă și să le aducem brăilenilor bucuria victoriei. A fost un sezon foarte greu dar ne-a ajutat foarte mult prezența suporterilor alături de noi iar pentru asta le mulțumim. Ne revanșăm față de ei sezonul viitor”, a declarat jucătoarea echipei HC Dunărea Brăila, Nicoleta Balog.

Mulțumim galeriei și suporterilor care ne-au fost alături întregul sezon și îi îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei. Hai, Brăila!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry