HC Dunărea Brăila pleacă astăzi la Slatina!

HC Dunărea Brăila pleacă astăzi la Slatina!

 

 

Înaintea partidei directe, CSM Slatina are 16 puncte și se află pe locul al 10-lea, iar HC Dunărea, cu 21 de puncte, ocupă poziția a 7-a.

CSM Slatina – HC Dunărea Brăila se dispută sâmbătă 8 februarie începând cu ora 11:00 și va fi transmis pe pagina de facebook a echipei HC Dunărea Brăila.

Meciul este foarte important pentru noi. Întâlnim o echipă care este incomodă pe teren propriu însă avem încredere în echipa noastră și în antrenor. A fost o perioadă de pauză destul de lungă pentru noi, pentru că am stat o etapa, însă fetele s-au pregătit bine fizic și tehnico-tactic și avem încredere în ele. Ne dorim să ne întoarcem victorioși și sănătoși din deplasarea de la Slatina deoarece în momentul de față avem două jucătoare accidentate: Diana Axinte, care s-a operat săptămâna trecută, și Iasmina Ichim, care se va opera pe parcursul zilei de astăzi. Săptămâna viitoare este din nou pauză, în Liga Florilor Mol, iar după avem un program destul de încărcat cu 2 meciuri pe săptămână“, a declarat președintele George Caranica.

Partida este arbitrată de cuplul Marius Ghiorghisor(B)/Marian State(BZ) iar observatorul partidei este Octavian Pripas.

În pauza competițională de săptămâna viitoare, HC Dunărea Brăila are convocate la loturile naționale 3 jucătoare, Bianca Tiron și Elena Dache – la naționala de senioare și Mirabela Coteț – la naționala de tineret.

Echipa de Divizia A trebuia să joace sâmbătă, 8 februarie meciul din etapa a 13-a însă partida a fost amânată pentru data de 26 martie. De asemenea echipa de junioare 3 a clubului nostru joacă în acest weekend, duminică 9 februarie acasă cu CSS Tulcea, meciul din etapa a XVIII-a, partida începând la ora 11:00.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry