Irina Shutska, inca un sezon la Dunarea Braila

Irina Shutska, inca un sezon la Dunarea Braila

 

 

Pivotul Irina Shutska ramane la Dunarea Braila si in sezonul urmator. Jucatoare experimentata, Irina a fost in sezonul trecut titulara in echipa HC Dunarea, fiind in top 5 marcatoare si totodata, o jucatoare importanta in aparare. Irina se ocupa incepand de sezonul trecut si de grupele de minihandbal, alaturi de ea crescand viitoarele handbaliste ale Brailei. Irina a mai facut parte din lotul Dunarii in perioada 2012-2013 si a mai evoluat in Liga Nationala, la echipe precum CSM Bacau 2010, CSM Bucuresti, CSM Ploiesti si Dinamo Bucuresti.

Irina va continua si in sezonul urmator sa se ocupe de echipa de minihandbal, grupa ei urmand sa participe in 2019 la prima competitie.

”Ma bucur ca am ramas la Dunarea Braila. A fost un sezon greu si imi doresc mai mult decat atat. Stiu ca prin experienta mea pot ajuta echipa si alaturi de mai tinerele jucatoare sunt convinsa ca vom avea rezultate notabile. Este o continuitate de care ma bucur mai ales ca am ocazia sa invat tainele handbalului si pe cei mici, fiind in continuare coordonator la grupa de minihandbal. Astept sa incepem pregatirea, sa imi cunosc si noile colege si sa muncim impreuna pentru a aduce rezultate bune”, a declarat pivotul Dunarii Braila, Irina Shutska.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry